Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sinebrychoff
Sponsor Insight
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka

Vain viikko Urheilugaalaan – lippuja paikan päälle vielä saatavissa

On aika juhlistaa päättyneen vuoden suurimpia urheilusankareita, urheilujoukkueita ja -seuroja, heitä, jotka tekevät pyyteettömästi töitä urheilun ja urheilijoiden taustalla ja myös heitä, jotka vastaavat siitä, että koko Suomessa, jokaisessa kunnassa ja työpaikoilla liikutaan.

On aika juhlistaa päättyneen vuoden suurimpia urheilusankareita, urheilujoukkueita ja -seuroja, heitä, jotka tekevät pyyteettömästi töitä urheilun ja urheilijoiden taustalla ja myös heitä, jotka vastaavat siitä, että koko Suomessa, jokaisessa kunnassa ja työpaikoilla liikutaan. On siis vuoden 2023 Urheilugaalan aika. Ja kyllä, päättyvää vuotta todella kelpaa juhlistaa, saivathan suomalaiset nauttia menneenä vuonna poikkeuksellisen suurista ja hienoista urheiluhetkistä.

– Urheilugaala on valmis toivottomaan vieraat tervetulleeksi Urheilugaalaan! Kahden vuoden jälkeen pääsemme juhlistamaan urheiluvuotta yhdessä. Helsingin Jäähalli aivan Olympiastadionin kupeessa huokuu jo itsessään urheiluhistoriaa ja on valmisteltu juhlaa varten. Urheilugaala on valmis – vieraamme tekevät illasta ikimuistoisen juhlan, iloitsee gaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

-Tänä vuonna urheilumenestyksen lisäksi juhlimme urheilua viihteen tuojana. Haluammekin osoittaa syvimmät kiitokset teille kaikille urheilijoille, seuroille ja taustahenkilöille, jotka ovat tuoneet nämä kihelmöivän jännittävät ja onnenkyyneleet esiin tuovat hetket meille kaikille katsomoihin ja kotisohville, toteaa Martinoja vielä.

Urheilugaala järjestetään viikon kuluttua torstaina ja paikkana tänä vuonna on Helsingin Jäähalli Nordenskiöldinkadulla. Paikan päälle on yhä saatavissa katsomolippuja ja paikan päällähän urheilu on aina parasta. Lipunmyynti löytyy www.lippu.fi. Urheilugaalan sivuilta löytyy myös paljon gaala-asiaa ja siellä voi tutustua myös kaikkien palkintoluokkien ehdokkaisiin.

 

Tämänkin vuoden Urheilugaalaa voi seurata luonnollisesti niin Yle Areenan välityksellä kuin suorassa tv-lähetyksessä torstaina 12.1. klo 20 Yle TV2:lla. Alkuillan tapahtumia ja palkitsemisia voi seurata Yle Areenan puolella klo 18–19.

Tänä vuonna urheilun juhlapäivän ohjelmassa on myös suuri urheilun puheenjohtajatentti, jota voi seurata ennen varsinaista gaalalähetystä puolestaan Yle TV1:ssä ja Areenassa klo 19 alkaen. Puheenjohtajatentti on Yle Urheilun ja Olympiakomitean yhteistyössä järjestämä tentti, ja sen juontavat Yle Urheilun toimittajat Riikka Smolander-Slotte ja Antti Sahlström. Paneeliin on kutsuttu yhdeksän eduskuntapuolueen puheenjohtajaa.

Urheilugaalayleisöä sekä paikan päällä että television välityksellä viihdyttävät tuttuun tapaan maamme huippuartistit. Lavalle nousevat muun muassa jääkiekon maailmanmestaruuden rinnalla jättisuosioon noussut Ramses II ja Vesterinen Yhtyeineen. Esiintyjälista täydentyy vielä maamme valovoimaisilla tähdillä.

Ja vielä muistin virkistykseksi tulevista gaalan h-hetkistä mainittakoon aina yhtä kiehtova ja odotettu Sykähdyttävin urheiluhetki, jonka voittajasta äänestää Suomen kansa. Äänestys on käynnissä aina gaalailtaan saakka. Tutustu TOP10 -listaukseen ja anna äänesi klikkaamalla itsesi Urheilugaalan nettisivuille. Illan aikana tunteita varmasti herättävät myös uudet Suomen urheilun Hall of Fame -jäsenet ja monet muut hetket unohtamatta gaalan huipentavaa Vuoden urheilijan palkitsemista. Gaalan somekanavat seuraavat luonnollisesti reaaliajassa kaikkia palkittavien nimeämisiä. Varmistathan siis jo nyt, että seuraat kanaviamme. Urheilugaalan löydät kaikista kanavista @urheilugaala.

TERVETULOA VUODEN 2023 URHEILUGAALA!

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.