Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sinebrychoff
Sponsor Insight
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka

Urheilugaala ja StaffPoint palkitsemassa Esikuvia

Urheilugaala ja StaffPoint ovat solmineet yhteistyön, jossa StaffPoint liittyy Urheilugaalan yhteistyökumppaniksi.

Urheilugaala ja StaffPoint ovat solmineet yhteistyön, jossa StaffPoint liittyy Urheilugaalan yhteistyökumppaniksi. Yhteistyö käynnistyy 12.1.2023 järjestettävässä Urheilugaalassa, jossa StaffPointin edustaja nousee gaalalavalle palkitsemaan Esikuvan Uno –palkinnolla.

Yhteistyö kertoo StaffPointin ajatusjohtajuudesta paremman työelämän puolesta. Tulevaisuuden työelämä on joustavaa, yhdenvertaista ja energisoivaa. Liikunnan ja urheilun myönteiset vaikutukset ihmisten hyvinvointiin ovat kiistattomia.

StaffPoint haluaa olla työelämän ennakkoluuloton uudistaja ja epäkohtien korjaaja sekä toimia näin työelämässä eräänlaisena esikuvana ja tiennäyttäjänä. StaffPointille merkityksellisyys on toisten auttamista ja kykyä saattaa yhteen sopivimmat ihmiset ja yritykset, sekä valmentaa heidät oivaltamaan ainutlaatuiset vahvuutensa työelämässä.

Urheilugaalassa palkittava Esikuva on aktiivi tai jo uransa lopettanut huippu-urheilija, jonka asenne, käytös, esiintyminen ja teot sopivat kannustavaksi esimerkiksi koko Suomen kansalle ja erityisesti nuorille.

StaffPoint ja Urheilugaala nostavat yhdessä esiin liikunnan positiivista vaikutusta hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Urheilijoiden rooli esikuvina ja yhteiskunnallisina vaikuttajina on iso, ja urheilijan asenteesta ja ominaisuuksista löytyy paljon yhtäläisyyksiä nykyajan työelämän vaatimuksiin. Työpaikoilta ja urheilukentiltä löytyy positiivisia ja kannustavia esikuvia, joita yhteistyössä nostetaan jalustalle.

Vuoden esikuva –palkinnon jakaa lavalla StaffPoint edustaja, jonka lisäksi StaffPoint tuo oman tarinansa mukaan palkintoluokan ehdokkaiden ja voittajien viestintään. Lisäksi Lisäksi Staffpoint järjestää arvonnan Urheilugaala-elämysillan kokemiseen.

“On suuri kunnia päästä jakamaan Vuoden esikuva –palkintoa Urheilugaalassa. Me kaikki tarvitsemme esikuvia, jotka kannustavat meitä unelmoimaan ja ennen kaikkea tekemään töitä unelmien saavuttamiseksi. Urheilugaalan kautta haluamme edelleen vahvistaa StaffPointin vastuullista roolia aktiiviseen työelämään kannustajana.”

– Anu Ahokas, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja.

“Hienoa saada StaffPoint mukaan Urheilugaalan kumppaniperheeseen. Yhteisten tavoitteidemme ja arvojen mukaisesti nostamme urheilun ja liikunnan arvostusta työelämässä ja yhteiskunnassa.”

-Riia Martinoja, Urheilugaalan pääsihteeri

Yhtenä Suomen suurimmista henkilöstöalan yrityksistä se pyrkii löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja työelämää vaivaavaan ongelmaan: työnhakijoiden ja avoimien työpaikkojen parempaan kohtaamiseen. StaffPointilla tuodaan uusia osaajia työmarkkinoille, mutta tuetaan myös työelämän käänteissä koko urapolulla.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.