Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Urheilugaala ja Tagomo Digital nostamassa urheilun ja liikunnan arvostusta

Urheilugaala uudistaa digialustojaan tulevalle gaalakaudelle. Uudistusta eteenpäin viemään Urheilugaala on solminut yhteistyön Tagomo Digitalin kanssa.

Keskeisenä osana kumppanuutta Tagomo tulee uudistamaan Urheilugaalan nettisivut. Tagomo liittyy mukaan Urheilugaalan kumppaniperheeseen ja tulee myös aktivoimaan Urheilugaalan seuraajia liikkumiseen ja urheiluun. Uudistuksen myötä sivujen käyttökokemusta halutaan selkeyttää ja tuoda tietoja paremmin esille sivuston kävijöille. Myös kumppaneiden näkyvyyttä ja gaalassa mukanaoloa tullaan nostamaan sivuilla esille uusilla tavoilla.

”Aivan kuten koko Urheilugaalaamme viedään vuosittain eteenpäin, myös yhden tärkeimmän alustamme, nettisivujen on aika ottaa harppaus eteenpäin. Tämä on tärkeä työkalu vuosittaisessa tekemisessämme ja alusta tärkeille infoille, uutisille kuin myös kumppaneillemme. Nettisivut pitävät sisällä myös palan urheilun merkittäviä hetkiä, kuin myös upean Urheilugaalamme historiaa”, kommentoi Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

”On hienoa saada Tagomo mukaan tähän uudistukseen. Heillä on innokas ja idearikas porukka, mikä saa myös ajattelemaan sivujen rakentamista ja urheilun arvostuksen esille tuomista digialustoilla uudella tavalla.”

Urheilugaala on paitsi yli miljoonan suomalaisen seuraama urheilun juhla myös Suomen vaikuttavin urheiluyhteisö, jonka kautta gaalan kumppanit voivat tavoittaa yrityksiä, urheilijoita, seuroja, urheilun parissa työskenteleviä, faneja ja arkiliikkujia.

”Urheilugaala-kumppanuus on Tagomolle suuri kunnia, sillä haluamme olla mukana nostamassa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta. Yhteistyö on erityisen tärkeää koska jaamme samanlaiset arvot liittyen hyvinvointiin”, kertoo Tagomon markkinointijohtaja Emma Lehtisaari.

Tulevan gaalakauden käynnistyessä pääsemme tarkemmin tutustumaan myös Tagomon liikunnalliseen yhteisöön.

”Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat hyötyvät. Tagomolla tehdään pitkäjänteistä työtä sen eteen, että jokaisella työntekijällämme olisi aidosti hyvä olla. Tagomolaisilla on mm. mahdollisuus liikkua tunti päivittäin työajalla. Kuntosali on lisäksi käytössä työntekijöille ilmaiseksi ympäri vuoden”, huomioi Lehtisaari.

Tagomo Digital Oy on vuonna 2018 perustettu mainostoimisto, jonka kotipesät löytyvät Turusta, Porista ja syksyllä myös Tampereelta. Tagomo muuttaa jo 1500 yrityksen elämää parhaiksi todettujen digimarkkinointiratkaisujen avulla.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.