Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

OP Ryhmä jatkaa Urheilugaalan pääyhteistyökumppanina

Yhteistyön tavoitteena on edistää suomalaisten liikuntaa arjessa ja tukea urheilua monipuolisesti eri ikäryhmissä. Urheilugaalassa OP Ryhmä palkitsee Vuoden urheiluseuran tuen osoituksena seuratoiminnalle.

Urheilugaala ja OP Ryhmä jatkavat yhteistyötään kolmen vuoden sopimuksella. Urheilugaalassa OP Ryhmä toimii jatkossakin Vuoden urheiluseura -palkintoluokan tukijana ja palkitsee Vuoden urheiluseuran Uno-pokaalilla sekä 10 000 euron stipendillä.


"On upeaa päästä jatkamaan tätä tärkeää yhteistyötä. Tulevalla gaalakaudella tartumme yhdessä haasteeseen saada ihmisiä liikkumaan ja tuomme tätä esille sisällöissämme. Yhteistyökumppanimme OP Ryhmä tukee urheilua lasten ja nuorten harrastuksista aina huippu-urheilijoihin ja –seuroihin saakka ympäri Suomen", kertoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.


Osuuspankit ympäri Suomen tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa ja Pohjola Vakuutus toimii yli 80 lajiliiton kumppanina. Kumppaniseuroissa ja lajiliitoissa harrastajia ja kilpailijoita löytyy kaikista ikäluokista, kaikilta eri tasoilta. Lisäksi Hippo-kisoissa ja Hippo-liikuntakouluissa sytytetään vuosittain liikunnan kipinä kymmenille tuhansille lapsille.


"OP Ryhmä haluaa olla parempien taloudellisten valintojen valmentaja ja toiveikkaampien tulevaisuuksien suunnannäyttäjä. Urheilugaalan kanssa tehtävän yhteistyön myötä saamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua ja liikuntaa etenkin nyt, kun huoli liikkumattomuudesta ja sen vaikutuksista kasvaa. Palkitsemalla Vuoden urheiluseuran haluamme osoittaa tukea ja arvostusta seuratoiminnalle, joka takaa harrastuksille ja liikunnalle tärkeät puitteet. Toiminnallaan seurat myös luovat yhteisöllisyyttä, mikä on erityisen merkityksellistä näin aikoina", sanoo OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio.


Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa sekä tehdä näkyväksi urheilijoiden, valmentajien, taustavoimien sekä fanien arvo ja merkitys. Ehdokkaita Vuoden Urheiluseuraksi voivat esittää Olympiakomitean jäsenjärjestöt sekä liikunnan aluejärjestöt.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.