Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Urheilugaalaa juhlitaan Helsingin Jäähallissa tammikuussa 2024

Suomalainen urheiluyhteisö juhlistaa 17. Urheilugaalaa sekä menneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä torstaina 11. tammikuuta 2024 Helsingin Jäähallissa.

Vaikka upea urheiluvuotemme on vasta alkanut, ovat Urheilugaalan valmistelut jo kovassa vauhdissa. On jälleen aika rakentaa yhteinen urheilun juhlamme unohtumattomista tunteista, sisukkaiden urheilijoiden unelmista, sekä valmentajien ja taustajoukkojen merkittävästä omistautumisesta.

“Lämpimät kohtaamiset, jännitys, odotus ja suuret tunteet kuvaavat upeaa viime Urheilugaalaamme. Oli koskettavaa nähdä kaikki tämä onnellisuus juhlijoiden kasvoilla ja jotenkin nämä kohtaamiset jäivät erityisesti mieleen. Pääsemme nyt uudelleen juhlimaan keskellä Helsinkiä ja urheilun perinteiseen pyhättöön”, iloitsee Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Urheilun juhlaa vietettiin ensimmäistä kertaa Helsingin Jäähallissa tammikuussa 2023. Uutta on jälleen luvassa tulevaan Urheilugaalaan erityisesti punaisen maton etkoihin ja illallistason näkyvyyteen.

“Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Helsingin Jäähallissa järjestetty Gaala-tapahtuma sai erittäin hyvän palautteen. Meille on tärkeintä järjestää vieraillemme ikimuistoinen, laadukas ja toimiva juhlailta. Tämän kokoluokan tapahtuman siirtäminen uuteen lokaatioon ei ollut täysin mutkatonta ja meillä onkin nyt Urheilugaalaan 2024 jo valmiina uusia suunnitelmia erityisesti etkojen tilankäytön osalta. Tulemme myös lisäämään areenatasolle screenejä mahdollistaaksemme koko illallistasolle ensiluokkaisen näkyvyyden illan jännittävien tapahtumien seuraamisessa. Yllätyksellisessä illassa hetkessä eläminen on yksi illan tärkeimmistä elementeistä. Koko suomalainen urheilu saa jälleen arvoisensa juhlaillan”, toteaa Martinoja.

Urheilugaalan sisällöissä tullaan jälleen myös näkemään urheilun menestyksen lisäksi puhuttavia ja esillä olevia aiheita. Myös kumppanit tulevat olemaan tutusti osa gaalan sisältöjä ja vahvistamaan yhteistä sanomaa eteenpäin. Urheilugaalan missiona on nostaa urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa.

Gaala näkyy jälleen myös kotisohville suorana Ylen kanavilla Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

Kaikki pääsevät myös tuttuun tapaan osallistumaan Sykähdyttävimmän urheiluhetken valintaan, kun pitkän listan äänestys aukeaa syksyllä.

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.