Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Urheilugaala ja Picnic tuovat ihmiset yhteen juhlistamaan suomalaisen urheilun menestyshetkiä

Suomalaisen urheilun laaja lajikirjo juhlii menestystä ympäri vuoden. Upeaa urheiluvuotta juhlitaan vuosittain tammikuussa Urheilugaalassa. Urheilugaala pyrkii kuitenkin nostamaan näitä upeita menestyshetkiä esille myös niiden tapahtumahetkellä. Tähän juhlintaan saadaan mukaan yhteistyön kautta Picnic, joka haluaa vaikuttaa suomalaisten hyvinvointiin terveellisemmän ruoan lisäksi urheilun kautta.

Jatkossa suomalaista kisamenestystä juhlistetaan yhteisillä mitalikahveilla Picnicin kanssa. Monivuotisessa yhteistyössä tuodaan myös esille Picniciä nuorten hyvinvoinnin edistäjänä ja nuorten urheilijoiden työllistäjänä.

”On upeaa olla tukemassa suomalaisen urheilun menestyshetkiä ja vaikuttaa siten urheilun arvostuksen kasvuun. Mitalikahvi-konseptin avulla kutsumme suomalaiset mukaan kannustamaan urheilun menestyshetkiä ja juhlinnan myötä välitämme tärkeää viestiä. Tiedämme kaikki, että nuorten liikkuminen vähenee vuosi vuodelta. Aihe koskettaa meitä, koska työllistämme satoja nuoria vuosittain. Kannustamamme ihmisiä liikkumaan, jotta voimme osaltaan auttaa ehkäisemään erilaisia mielen- ja hyvinvoinnin ongelmia”, toteaa Picnicin toimitusjohtaja Janina Hallberg.

Mitalikahvi-konsepti ja yhteistyö Picnicin ja Urheilugaalan välillä tulee näkymään kuluvan vuoden aikana erilaisin tempauksin Picnic-ravintoloissa, kodeissa ja urheilukentillä tammikuisen Urheilugaala-tilaisuuden lisäksi.

Picnic on suomalainen vuonna 1991 perustettu ketju, jolla on 38 ravintolaa 16 eri kaupungissa. Picnic tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen hetkeen ja sen tuoreista raaka-aineista valmistetut uuniperunat ja patongit ovat jo kansallisia klassikoita. Picnicissä työskentelee vuosittain satoja nuoria ja kauttamme on työllistynyt yhteensä jo yli 3000 nuorta.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.