Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Urheilugaala 2017 -yritysyhteistyö kumppanit julkaistu

Iloksemme voimme kertoa, että vuoden 2017 gaalasta on muodustumassa ainutlaatuinen Suomi 100 -vuoden aloittava juhlatilaisuus, joka on koonnut yhteen myös aivan erityisen ryhmän kumppaneita.

Urheilugaalan vuoden 2017 yritysyhteistyökumppanit ovat julkaistu. Iloksemme voimme kertoa, että vuoden 2017 gaalasta on muodustumassa ainutlaatuinen Suomi 100 -vuoden aloittava juhlatilaisuus, joka on koonnut yhteen myös aivan erityisen ryhmän kumppaneita. Ryhmän, jolla on yhteinen missio Urheilugaalan kanssa nostaa liikunnan ja urheilun arvostusta yhteiskunnassa.

Ylpeänä esittelemme pääyhteistyökumppanit: Valio, BMW, Ilta-Sanomat, SRV, Wärtsilä

sekä yhteistyökumppanit: Alko, Bright, Clear Channel, Dingle, Grano, Gredi, Interflora, Kämp Collection Hotels, Niemi, Plan, Radio Suomi Pop, Stopteltat, Viking Line

Tutustu kumppaneihimme tästä

Se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta

Nuori jääkiekkolupaus kiristi luistimiaan pukuhuoneen perällä. Edessä oli kansainvälisen uran ensimmäinen ottelu Winnipeg Jetsin paidassa. Kiekon tiputtua jäähän kädet tekivät työtä ja pöytäkirjaan merkittiin kaksi syöttöpistettä. Muste oli hädin tuskin ehtinyt kuivua, kun jo viidennessä ottelussaan nuorukainen teki ensimmäisen hattutemppunsa. Kauden loputtua 22-vuotias Teemu Selänne valittiin NHL All Star -joukkueeseen ja palkittiin vuoden tulokkaana.

Selänne on innoittanut pelitaidoillaan lukuisia tulevien sukupolvien kiekkoilijoita, erityisesti erästä oululaista, vuonna 1992 syntynyttä sentteriä. Huippu-urheilijoiden suorituksista kumpuava inspiraatio on mittaamattoman arvokasta. Ilman sitä yksi jääkiekkohistoriamme hienoimmista maaleista, Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki, olisi voinut jäädä meiltä näkemättä. Se hetki, kun Granlund lähti kiertämään maalia – se oli vasta alkua.

Loppu on historiaa.

17.01.2017 suomalainen urheiluyhteisö kokoontuu juhlistamaan Suomen 100-vuotista urheilun ja liikunnan historiaa, Urheilugaalan 10-vuotissyntymäpäivää sekä tietysti vuoden sykähdyttävimpiä urheiluhetkiä. Hetkiä, jotka ovat syntyneet sisukkaiden urheilijoiden unelmista ja rohkeudesta. Unohtamatta tietenkään valmentajien saavutuksia sekä tärkeiden tukijoukkojen merkittävää panosta. Yhtenä iltana olemme kaikki saman katon alla.

OSTA PAIKKASI TAPAHTUMAAN TÄSTÄ

Urheilugaalan kotisivut kehittyvät

Urheilugaalan kotisivuista julkaistiin eilen versio 2.0, joka tarjoaa vierailijalle jo rikkaamman tiedon ja elämyksen. Tavoitteenamme on, että joulukuun 14. päivä, jolloin myös gaalan palkintoehdokkaat esitellään, kotisivujen vieras saa kokonaisvaltaisen elämyksen Urheilugaalasta: mitä Urheilugaala on ja miten kukin suomalaisesta urheilusta kiinnostunut voi olla omalla tavallaan mukana itse tapahtumassa sekä #UG17-yhteisössä.

Haluamme kuulla mielipiteesi Urheilugaalan kotisivuista sekä uudesta brändistä. Mielellämme myös otamme ideoita vastaan #UG17-yhteisön rakentamisesta: Mitä sisältöä haluat Urheilugaalan tuottavan? Miten mielestäsi Urheilugaalan tulisi olla hereillä ja vaikuttaa sosiaalisessa mediassa?

Anna palautteesi ja ideasi tästä

Kommentointi

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.