Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Kumppaneidemme vastuu

Urheilugaalan yhteiskumppanit tekevät omilla tahoillaan vastuullista työtä.

OP Ryhmä

OP Ryhmä on asiakkaidensa omistama, Suomen suurin finanssiryhmä. Perustehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Osuustoiminnallisena yrityksenä OP Ryhmän tavoitteena ei ole voiton maksimointi omistajille vaan omistaja-asiakkaiden tarvitsemien palvelujen tuottaminen mahdollisimman tehokkaasti ja kilpailukykyisesti vahvasta vakavaraisuudesta huolehtien. Vahvat arvomme, ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen, antavat työllemme ja valinnoillemme merkityksen ja ohjaavat päivittäistä arkeamme.

Haluamme olla finanssialan vastuullinen edelläkävijä Suomessa. Vastuullisuusohjelmamme kiteytyy neljään teemaan: edistämme kestävää taloutta, tuemme paikallista elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä, vahvistamme suomalaisten taloustaitoja ja käytämme tietopääomaamme vastuullisesti. Olemme merkittävä kumppani sekä neuvonantaja muutoksessa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Kestävä kehitys ohjaa kaikkea toimintaamme ja tuemme sidosryhmiemme muutosta rahoittajana, vakuuttajana, sijoittajana ja palvelujen sekä tuotteiden kehittäjänä.

Lue lisää »

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat on Suomen suurin uutismedia. Olemme riippumaton ja valtakunnallinen tiedotusväline. Olemme sitoutuneet vastuullisen journalismin periaatteisiin eli Journalistin ohjeisiin ja tarjoamme uutisia maksutta kaikille suomalaisille.

Luotettava media on välttämätön osa avointa ja demokraattista yhteiskuntaa. Edistämme sananvapautta, rakennamme yhteenkuuluvuutta ja lisäämme tietoisuutta ympäröivästä maailmasta journalismin keinoin. Tehtävämme on tarjota suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville.

Ilta-Sanomat on osa Sanoma Media Finlandia. Keskitymme Sanoman vastuullisuustyössä kuuteen teemaan: innostamme oppimaan, teemme vastuullista mediaa suomalaisille, suojaamme tietosi, olemme kehittyvä työpaikka, huolehdimme ympäristöstä ja vastuullisista liiketoimintatavoista.

Ympäristövastuu

Tavoitteenamme on vähentää ympäristöhaittoja ja panostaa vuosi vuodelta enemmän kestävään kehitykseen.

Lue lisää ›

Sosiaalinen vastuu

Panostamme sosiaaliseen vastuuseen ja haluamme olla sekä gaala-alan suunnannäyttäjä että vahvasti mukana nuorten urheilussa ja liikunnassa.

Lue lisää ›

Taloudellinen vastuu

Urheilugaala on voittoa tavoittelematon taho, jonka toiminnan ylijäämä ohjataan vuosittain valikoituneelle liikuntaan suuntautuneelle hyväntekeväisyyskohteelle.

Lue lisää ›

Kumppanien vastuu

Urheilugaalan yhteiskumppanit tekevät omilla tahoillaan vastuullista työtä. Tutustu kumppaneidemme vastuullisuuskäytäntöihin täällä.

Lue lisää ›

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.