Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Tervetuloa suomalaisen urheilun juhlapäivään – on aika juhlia yhdessä Urheilugaalassa

Urheilun juhlaa vietetään torstaina 12.1.2023 Helsingin Jäähallissa. Kahden vuoden erikoisjärjestelyiden jälkeen on ilo toivottaa kaikki tervetulleeksi juhlimaan suomalaista urheilua yhdessä.

Urheilun juhlaa vietetään torstaina 12.1.2023 Helsingin Jäähallissa. Kahden vuoden erikoisjärjestelyiden jälkeen on ilo toivottaa kaikki tervetulleeksi juhlimaan suomalaista urheilua yhdessä.

Olemme saaneet elää jo nyt uskomattoman upean urheiluvuoden, joka jatkuu aina urheilun juhlapäivään. Tammikuussa kaikki urheilun ystävät pääsevät juhlimaan Helsingin Jäähallille vuoden sykähdyttäviä hetkiä ja elämään nämä kaikki urheilun sytyttämät tunteet uudelleen.

“Tuntuu erityisen hyvältä päästä juhlimaan menneen vuoden urheiluhetkiä. Suomalainen urheilu on ollut kaikkien huulilla, ja menestystä on tullut aina Olympialaisista, maailmanmestaruuksiin, sekä Euroopan mestaruuksiin, unohtamatta seurojen ja taustahenkilöiden tärkeää työtä kasvattaa uusia urheilun lähettiläitä”, iloitsee Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Tänä vuonna urheilumenestyksen lisäksi juhlimme urheilua viihteen tuojana. Haluamme osoittaa syvimmät kiitokset teille kaikille urheilijoille, seuroille ja taustahenkilöille, jotka olette tuoneet nämä kihelmöivän jännittävät ja onnenkyyneleet esiin tuovat hetket meille kaikille katsomoihin ja kotisohville.

Osoitamme myös ylpeyttä urheilun voimalle. Urheilulle, joka ottaa kantaa ja puuttuu asioihin. Asettuu vääryyttä vastaan yhtenä voimana.

“On ollut myös upeaa nähdä urheilun voima tuoda ihmiset yhteen ja ottaa rohkeasti kantaa maailman tapahtumiin. Tämän voiman mekin haluamme kokea tulevassa Urheilugaalassa kutsumalla kaikki mukaan urheilun juhlaamme”, kommentoi Martinoja.

VIP-pakettien ja viimeisten illallispaikkojen myynti avataan perjantaina 23.9. klo 12. Katsomoliput tulevat myyntiin lokakuussa. Gaala näkyy myös suorana Ylen kanavilla Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

Kaikki pääsevät myös tuttuun tapaan osallistumaan Sykähdyttävimmän urheiluhetken valintaan. Pitkän listan äänestys aukeaa marraskuussa.

Suomalainen urheiluyhteisö juhlistaa 16. Urheilugaalaa sekä menneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä 12. tammikuuta 2023. Hetkiä, jotka ovat syntyneet sisukkaiden urheilijoiden unelmista, sekä valmentajien ja taustajoukkojen merkittävästä omistautumisesta.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.