Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Taaleri Varainhoito palkitsee Urheilun hyväntekijän Urheilugaalassa

Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa ja tehdä näkyväksi urheilijoiden, taustavoimien ja fanien arvo ja merkitys.

Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa ja tehdä näkyväksi urheilijoiden, taustavoimien ja fanien arvo ja merkitys. Urheilugaalassa jaetaan vuosittain varsinaisten palkintoluokkien lisäksi erikoispalkintoja.

Tänä vuonna yksi erikoispalkinnoista on Urheilun hyväntekijä, jolla halutaan nostaa esiin vapaaehtoistyön tärkeyttä urheilulle ja liikunnalle. Vapaaehtoistyö luo pohjan suomalaiselle seuratoiminnalle ja on urheilun sydän. Taaleri Varainhoito palkitsee Urheilun hyväntekijän Urheilugaalassa 14. tammikuuta 2021.

”Urheilun Hyväntekijä -palkinnolla haluamme korostaa vapaaehtoistyön merkitystä. Urheilun ja liikunnan parissa vapaehtoistyötä tekee viikosta ja kuukaudesta toiseen yli 500 000 ihmistä. He mahdollistavat panoksellaan ja huikealla osaamisellaan sen, että urheiluseurat toimivat ja tapahtumat onnistuvat. Heidän ansiostaan niin harrastajat kuin huippu-urheilijatkin saavat parhaat mahdolliset olosuhteet harrastaa ja tavoitella unelmiaan. Heidän työllään on suora vaikutus eli impakti suomalaiseen urheiluun ja sen kehittymiseen,” sanoo Taaleri Varainhoidon toimitusjohtaja Perttu Purhonen.

“Haluamme yhdessä Taaleri Varainhoidon kanssa nostaa erityisesti vapaaehtoistyön arvostusta palkitsemalla henkilön, joka tätä kautta edustaa koko mittaamattoman arvokasta vapaaehtoisten joukkoa. On tärkeää tuoda esiin huippu-urheilun lisäksi myös työtä, jota urheilussa tehdään parrasvalojen ulkopuolella,” toteaa Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja

Urheilugaalan yksi pääteemoista on tänä vuonna Olympiarahasto, jolla kerätään varoja suomalaiselle urheilulle. Taaleri Varainhoito on Olympiarahaston varainhoitaja ja myös yksi Urheilugaalan pääyhteistyökumppaneista.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.