Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Sykähdyttävimmän Urheiluhetken äänestyslista jälleen yleisön ratkaistavaksi

Sykähdyttävimmän Urheiluhetken palkitseminen tulee tuttuun tapaan olemaan yksi tammikuisen Urheilugaalan huippuhetkistä ja tuttuun tapaan äänestystuloksessa merkittävää roolia näyttelevät urheiluhetkeä äänestäneet.

Sykähdyttävimmän Urheiluhetken palkitseminen tulee tuttuun tapaan olemaan yksi tammikuisen Urheilugaalan huippuhetkistä ja tuttuun tapaan äänestystuloksessa merkittävää roolia näyttelevät urheiluhetkeä äänestäneet. Yleisöäänestys kärkikymmenikköön pääsevistä käynnistyi maanantaina 1.11. klo 12. Äänestys löytyy täältä. Äänestykseen pääset suoraan myös Ylen nettisivuilla ja Yle-sovelluksessa.

Urheilugaalan palkintolautakunnan puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori toteaa, että vuosi on ollut urheilullisesti huima ja se on tarkoittanut myös poikkeuksellisen laajaa esityötä kokonaisuutena mutta ennen muuta juuri Sykähdyttävimmässä Urheiluhetkessä.

– Lista, josta aloimme karsia tätä äänestykseen nyt tulevaa kokonaisuutta, oli iloksemme todella valtava. Osin tämä positiivinen haaste johtui siitä, että urheilu koronan jälkeen pääsi toden teolla vauhtiin tänä vuonna ja toisaalta myös yhdellä ja samalla urheilijalla on saattanut vuoden aikana olla monia erinomaisia suorituksia, toteaa Vuori.

– Lisäksi kävimme keskustelua myös siitä, että kuuluvatko kaikki suoritukset juuri tähän kategoriaan sykähdyttävyytensä puolesta vai oliko jollekin jokin muu kategoria parempi. Tässä muutamia näitä positiivisia ongelmiamme tänä syksynä, Vuori päättää.

Urheilugaalaorganisaatio julkistaa Vuoden urheilija -ehdokkaat sekä yleisöäänestyksen jälkeisen Sykähdyttävin Urheiluhetki TOP10:n perjantaina 3.12. Vuoden 2022 urheilugaala pidetään Hartwall Areenalla 13.1.2022.

– Valmistelut ovat täydessä vauhdissa ja odotan tammikuun Urheilugaalasta todellista urheilun ja sanoisinko juuri nyt erityisesti myös yhdessä olemisen juhlaa. Ja varma olen myös siitä, että Sykähdyttävin Urheiluhetki – se sykähdyttää taas tammikuussa, iloitsee pääsihteeri Riia Martinoja.

 

Tutustu kaikkiin ehdokkaisiin täältä.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.