Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Smile ja Helsingin kaupunki kutsuvat satoja tapahtumien vapaaehtoisia ensi vuoden Urheilugaalaan!

Urheilugaalan kumppanit Smile ja Helsingin kaupunki hyödyntävät urheilutapahtumien kumppanuuksiaan uudella tavalla.

Urheilugaalan kumppanit Smile ja Helsingin kaupunki hyödyntävät urheilutapahtumien kumppanuuksiaan uudella tavalla. Vapaaehtoisten merkitystä korostaakseen ne tarjoavat jääkiekon naisten MM-kisojen ja muodostelmaluistelun MM-kisojen vapaaehtoisille gaalaelämyksen ensi vuoden tammikuussa.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on Urheilugaalan uusi kumppani, jonka kanssa kiinnitetään entistä enemmän huomiota Urheilugaalan vierailijakokemukseen. Smile kouluttaa koko Urheilugaalan asiakaspalvelu- ja vapaaehtoistiimin Ilon kautta -asenteeseen.

Smilella on käynnissä liikunnan ja hyvinvoinnin vuosi, ja yhteistyö tulee näkymään Smilen toiminnassa, markkinoinnissa ja henkilöstöaktivoinneissa läpi vuoden. Smile korostaa liikunnan tärkey
ttä myös omille työntekijöilleen; hyvinvoivat työntekijät välittävät iloa Smilen asiakkaille asti.

Smile oli myös naisten jääkiekon MM-kisojen yhteiskumppani, ja tarjoaa kisojen 350 vapaaehtoiselle yhteisen elämyksen ensi vuoden Urheilugaalassa.

”Smilen tehtävä on tuoda iloa työhön ja lisätä positiivisuutta. Kaikki työ on arvokasta ja haluamme naisten jääkiekon MM-kisojen sekä Urheilugaalan yhteistyökumppanina olla mukana muistamassa vapaaehtoisten positivisesti tekemää työtä”, Smilen viestintäjohtaja Hanna Lehto kertoo.

(Kuvassa vasemmalta Tea Tuovinen, palkittava vapari Liisa Luonua, maskotit Finkey ja Pinkey) Kuva: Mika Kylmäniemi

Helsingin kaupunki palkitsee muodostelmaluistelun vapaaehtoiset

Urheilugaalan pitkäaikaisin kumppani Helsingin kaupunki oli kumppanina myös muodostelmaluistelun MM-kisoissa ja kutsuu kisojen 200 vapaaehtoista ensi vuoden Urheilugaalaan.

Urheilugaalan ja Helsingin kaupungin yhteisenä tavoitteena on lisätä liikunnan ja urheilun arvostusta, sekä nostaa esiin kansainvälisiä urheilun suurtapahtumia. Tämänvuotisessa Urheilugaalassa tammikuussa nähtiinkin esimakua huhtikuisten muodostelmaluistelun kisojen tunnelmasta, kun Jenni Vartiaisen show:n yhteydessä lavan valtasivat Helsinki Rockettes, Team Fintastic, Finettes ja MiniMints -joukkueet.

”Muodostelmaluistelun MM-kisat olivat suuri menestys. Tapahtuman järjestelyt onnistuivat loistavasti ja tavoittivat laajan yleisön niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Juuri tällaisia tapahtumia haluamme Helsinkiin. Vapaaehtoisten rooli tapahtumien onnistumisessa on aivan keskeinen”, sanoo kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar.

”Ilman vapaaehtoisia ei urheilun suurtapahtumia järjestetä. Positiiviset ja iloiset tapahtumatyöntekijät ovat myös avainasemassa tapahtuman kävijäkokemuksessa. Upeaa, että voimme yhdessä Smilen ja Helsingin kaupungin kanssa palkita kahden suuren ja onnistuneen urheilutapahtuman vapaaehtoisia heidän tekemästä työstään”, iloitsee Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.