Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Sisua, omistautumista, osaamista – on suomalaisen urheilujuhlan aika!

Tätä päivää on odotettu – ilmassa väreilee jännitystä, odotusta ja suuria tunteita. Kaikkea sitä mitä urheilu meille parhaimmillaan kaikissa väreissään päivittäin tarjoaa.

Tätä päivää on odotettu – ilmassa väreilee jännitystä, odotusta ja suuria tunteita.
Kaikkea sitä mitä urheilu meille parhaimmillaan kaikissa väreissään päivittäin tarjoaa.

Ilta on täynnä tähtipölyä, menestystä, kuluneen kauden sykähdyttävimpiä hetkiä. Pysähdymme kiittämään ja arvostamaan hetkien, tekojen ja mitalien taustalla olevia ihmisiä. Osoitamme arvostusta useiden ihmisten yhteistyöllä syntyneille elämyksille ja muistoille. Tallennamme nämä hetket yhdessä suomalaiseen urheiluhistoriaan.

Urheilugaalankin historian kirjoihin kirjoitetaan jo kolmantena vuotena jotain hyvin poikkeuksellista – kahden vuoden erikoisjärjestelyiden jälkeen on ilo toivottaa kaikki vihdoin tervetulleeksi Helsingin jäähallille. Suuri osa teistä on varannut paikkansa tähän juhlaan jo vuoden 2020 alussa. Nyt vihdoin on tämän hetken aika. Kiitos kun olette mukana!

Kiitos Urheilugaalan oikeudenhaltijoille, jotka ovat haastavien vuosien aikana pitäneet päätöksillään Urheilugaalan elinvoimaisena ja vuosista huolimatta olemme periksiantamattomasti pitäneet katseen tavoitteessa – urheilun arvostuksen kasvattamisessa yhteiskunnassamme. Erityiskiitos yhteistyökumppaneillemme, olette olleet mukanamme maailman myllerryksistä huolimatta – ilman tukeanne, osaamistanne ja aikaanne ei tämä ilta olisi ollut mahdollinen.

Ilta on rakennettu teitä varten, arvoisat juhlavieraat. Toivomme, että aistitte ja elätte mukana jokaisessa hetkessä, jokaisessa yksityiskohdassa. Myös TV-katsojille on tarjolla todellinen urheilun juhlailta, kun Yle Areena tarjoilee alkuillan antimet 18-19 ja TV1 vie katsojat Urheilun suuren puheenjohtajatentin keskusteluihin 19-20. Urheilugaalan suora TV-lähetys alkaa Yle TV2:lla klo 20 ja päättyy Vuoden Urheilijan palkitsemiseen klo 22.

Mikä vuosi meillä olikaan! Menestystä on tullut aina Olympiamitaleista, maailmanmestaruuksiin, sekä Euroopan mestaruuksiin, unohtamatta urheiluseurojen ja kuntien ja taustavoimien tärkeää työtä kasvattaa uusia urheilun lähettiläitä ja huolehtia meidän kaikkien mahdollisuuksista arjen hyvinvoinnin kasvattamisessa.

Tänä vuonna urheilumenestyksen lisäksi juhlimme urheilua viihteen tuojana. Haluamme osoittaa syvimmät kiitokset teille kaikille urheilijoille, seuroille ja taustahenkilöille, jotka olette tuoneet nämä kihelmöivän jännittävät ja onnenkyyneleet esiin tuovat hetket meille kaikille katsomoihin ja kotisohville.

Osoitamme myös ylpeyttä urheilun voimalle. Urheilulle, joka ottaa kantaa ja puuttuu asioihin. Asettuu vääryyttä vastaan yhtenä voimana. On ollut myös upeaa nähdä urheilun voima tuoda ihmiset yhteen ja ottaa rohkeasti kantaa maailman tapahtumiin.

Tämä ilta on syntynyt sisukkaiden urheilijoiden unelmista, sekä valmentajien ja taustajoukkojen merkittävästä omistautumisesta.
Tervetuloa nauttimaan ja tallennetaan tämä ilta sydämiimme!

 

Urheilugaalan puolesta ilolla,

Riia Martinoja
pääsihteeri
Urheilugaala

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.