Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Opel Urheilugaalan pääyhteistyökumppaniksi – tavoitteena nostaa esiin ympäristöystävällistä liikkumista

Opel ja Urheilugaala ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Molempien yhteisenä tavoitteena on nostaa esiin erityisesti ympäristömielessä vastuullista liikkumista.

Opel ja Urheilugaala ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Molempien yhteisenä tavoitteena on nostaa esiin erityisesti ympäristömielessä vastuullista liikkumista.

 

– ”On hienoa päästä mukaan tähän yhteistyöprojektiin. Urheilugaala on tunnettu ja vuosia toiminut brändi, joka sopii erinomaisesti yhteen meidän arvojemme kanssa. Molemmilla on myös voimakas intressi korostaa vastuullisuutta ja ympäristön huomioimista kaikessa tekemisessä. Opel on juuri julkistanut useita täyssähköllä tai hybriditeknologialla toimivia automalleja, ja vuoteen 2024 mennessä jokaisesta mallistamme tulee markkinoille myös sähköistetty versio”, kertoo Opelia maahantuovan LänsiAuton markkinointijohtaja Markus Routasalo.

 

Urheilugaala onkin nostanut vastuullisuuden ja tapahtuman ympäristöystävällisyyden parantamisen tärkeäksi teemakseen. Hybridi- ja sähköautojen ohella avainasemassa liikenteen päästöjen vähentämisessä ovat myös erilaiset vuokraus- ja leasing-ratkaisut.

 

Yhteistyö näkyy konkreettisesti myös tammikuun Urheilugaalassa, kun esiintymislavan molemmin puolin nostetaan jalustoille Opel-mallit. Myös gaalan punaisella matolla nähdään Opel-mallistoa. Urheilugaalan arvovieraita kuljetetaan gaalapäivänä Opeleilla. Lisäksi Urheilugaalan tuotannon käytössä on Opelit – nämä Urheilugaala-teemaiset autot voi nähdä liikenteessä jo marraskuusta alkaen.

 

– ”Olemme iloisia, että saimme LänsiAuton mukaan pääkumppaniksi tukemaan suomalaisen urheilun arvostusta. Autokumppani on meille strategisesti tärkeä ja tapahtumassa brändillisesti isossa roolissa. LänsiAuton asenne ja arvot sopivat vastuullisuusteemaamme loistavasti”, sanoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

 

Lisätiedot:

Markus Routasalo
Markkinointijohtaja
LänsiAuto Group
p. 040 528 0440

markus.routasalo@lansiauto.fi

 

Riia Martinoja

Pääsihteeri

Urheilugaala

p. 040 555 1597

riia.martinoja@urheilugaala.fi

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.