Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

OP Ryhmä Urheilugaalan pääyhteistyökumppaniksi

Yhteistyön tavoitteena on korostaa liikkumisen merkitystä suomalaisten hyvinvoinnille ja nostaa esille urheiluseuratoiminta, joka mahdollistaa niin lasten kuin aikuisten harrastamisen turvallisessa ympäristössä.

Yhteistyön tavoitteena on korostaa liikkumisen merkitystä suomalaisten hyvinvoinnille ja nostaa esille urheiluseuratoiminta, joka mahdollistaa niin lasten kuin aikuisten harrastamisen turvallisessa ympäristössä.

Urheilugaala ja OP Ryhmä ovat solmineet kaksivuotisen pääyhteistyökumppanuuden. Urheilugaalassa OP Ryhmän toimii Vuoden urheiluseura -palkintoluokan tukijana, ja se jakaa voittajaseuralle Uno-pokaalin lisäksi 10 000 euron stipendin. Palkinnon teemana korostuu tänä vuonna turvallinen toimintaympäristö ja yhdenvertaisuus.

OP Ryhmä tukee laajasti lasten, nuorten ja aikuisten urheilua: osuuspankit ympäri Suomen tekevät tiivistä yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa, ja Pohjola Vakuutus toimii yli 80 lajiliiton kumppanina. Kumppaniseuroissa ja lajiliitoissa harrastajia ja kilpailijoita löytyy kaikista ikäluokista, kaikilta eri tasoilta. Lisäksi osuuspankkien järjestämissä Hippo-kisoissa kymmenet tuhannet lapset saavat vuosittain kipinän liikuntaan.

– Olemme erittäin iloisia uudesta kumppanuudesta. OP Ryhmä tukee laajasti urheilua nuorista harrastajista aina huippu-urheilijoihin, ja seuroja ympäri Suomen. Haluamme yhdessä vahvistaa suomalaista urheiluhenkeä entisestään. Tämä tulee näkymään varsinaisen gaalatapahtuman lisäksi myös monella muulla tavalla, sanoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Urheilugaalan tavoitteena on nostaa suomalaisen urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa sekä tehdä näkyväksi urheilijoiden, taustavoimien ja fanien arvo ja merkitys. Ehdokkaita Vuoden Urheiluseuraksi voivat esittää Olympiakomitean jäsenjärjestöt sekä liikunnan aluejärjestöt.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.