Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Kultajousi palkitsemassa lajinsa huipulle noussutta Läpimurtoa Urheilugaalassa

Kultajousi nähtiin jo edellisessä gaalassa vahvasti mukana juhlistamassa urheilua. Tänä vuonna yhteistyötä syvennetään ja yritys nouseekin Urheilugaalan pääyhteistyökumppaniksi.

Yhtenä isona osana yhteistyötä Kultajousi tulee palkitsemaan Läpimurto -palkintoluokan voittajan. Läpimurto tarkoittaa nousua viimeisen vuoden aikana lajinsa ehdottomalle huipulle.

“Upeaa päästä syventämään tätä hienosti alkanutta yhteistyötä Kultajousen kanssa. Kultajousi yrityksenä näkyy laajasti urheilussa, ja tuntuu erittäin luonnolliselta saada heidät vahvemmin myös Urheilugaalan mukaan muun muassa jakamaan Läpimurto -palkintoluokan Unon. Yhdessä tulemme luomaan jälleen ikimuistoisia hetkiä,” iloitsee Urheilugaalan pääsihteeri, Riia Martinoja.

Kultajousi on laajasti mukana urheilussa, ja tällä yhteistyöllä se vahvistaa jo entuudestaan merkittävää tukemista urheiluun. Kultajousi haluaa olla mukana liikuttamassa ja liikkumassa. Roolimallien merkitys varsinkin nuorien liikuttamisessa on suuri. Urheiluidolit tuovat monelle meistä voimaa harrastaa vaikeissakin olosuhteissa ja synnyttävät unelmia, joita Kultajousi on ollut tukemassa useissa eri urheilulajeissa ja ikäluokissa. Urheilugaalan kanavissa tuodaan esiin Kultajousen konkreettista roolia urheilun monipuolisena kumppanina.

”Kultajousi on ilolla liikuttamassa ihmisiä kautta Suomen. Liikunnan tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa. Urheilugaalassa palkitaan alansa parhaita ja kannustetaan esimerkein meitä muita liikkumaan. Kultajousi haluaa olla tukemassa myös tätä kautta Huippu -urheilun tekijöitä, jotta heillä olisi mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja antaa meille muille elämyksiä ja olla esikuvina omassa arjessamme,” kommentoi Kultajousen toimitusjohtaja Katja Warborn.

Tammikuussa 2023 juhlitussa gaalassa suurta suosiota nauttinut Urheilugaalan virallinen puku- ja tyyliäänestys tullaan järjestämään myös tulevassa gaalassa. Gaalan seuraajat pääsevät äänestämään urheilijavieraiden joukosta persoonallisimman ja tyylikkäimmän asukokonaisuuden. Äänestäjien kesken tullaan myös arpomaan lahjakortti, jolla pääsee luomaan omaa arki- ja juhlatyyliä Kultajousen asusteilla ja koruilla.

Kultajousi on Suomessa toimiva kultasepänalan perheyritys. Yrityksellä on perinteikästä toimintaa Suomessa jo yli 50 vuoden ajalta. Kultajousi on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä vähittäiskauppaketju, jolla on yhteensä 70 myymälää kautta Suomen ja verkkokauppa.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.