Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Lääkärikeskus Aava on Urheilugaalan uusi kumppani ja palkinnonjakaja

Lääkärikeskus Aava on Urheilugaalan tuore kumppani. Uusi yhteistyökumppani jakaa tulevassa Urheilugaalassa Uno-palkinnon Suomen Aktiivisin Työpaikka -kategorian voittajalle.

Lääkärikeskus Aava on Urheilugaalan tuore kumppani. Uusi yhteistyökumppani jakaa tulevassa Urheilugaalassa Uno-palkinnon Suomen Aktiivisin Työpaikka -kategorian voittajalle.

Aavan strategiajohtaja Katarina Segerståhl kertoo seuraavassa, miksi lääkärikeskus koki tärkeänä lähteä mukaan Urheilugaalan ja Suomen Olympiakomitean kumppaniksi ja sitä kautta vaikuttamaan suomalaisten terveempään ja liikunnallisempaan arkeen ja elämään.

Millaisia tavoitteita Aavalla on tulevasta Urheilugaala-kumppanuudesta?
Lääkärikeskus Aava haluaa tuoda lisää elinvoimaa työpaikoille. Emme hoida vain sairastuneita, vaan huolehdimme ennakoiden yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvoinnista. Lähdimme mukaan Suomen Aktiivisin Työpaikka -hankkeeseen, koska haluamme ravistella sekä itseämme että muita työyhteisöjä miettimään millaista arkea työpaikoilla vietetään.

Miten työpaikkojen arkeen voidaan vaikuttaa?
Aktiivisuus on muutakin kuin liikunnan lisäämistä. Hyvinvointiin vaikuttavat myös lepo, oikeanlainen ravinto, turvalliset ja toimivat ihmissuhteet sekä merkityksellinen tekeminen. Kaikkiin näihin liittyy myös työpaikan arki.

Miten työpaikan arjen tuki näkyy?
Neuvoja arjen viisaampiin valintoihin jaetaan monesta suunnasta. Yksin niitä ei aina jaksa tai ehdi noudattaa, vaikka haluaisi. Työpaikoilla olemme yhdessä ja kun fiksut valinnat suunnitellaan ja päätetään porukalla, on niiden toteuttaminen on helpompaa ja hauskempaa. Aktiivinen työarki vaikuttaa positiivisesti koko elämäntapaan.

Suomalainen Lääkärikeskus Aava on edistänyt terveyttä ja hyvinvointia jo yli 50 vuotta. Huolenpitomme kantaa läpi ihmisen koko elämän. Perheyrityksessämme toimii yli 1000 ammattilaista, 12 toimipisteessä, 9 paikkakunnalla. Kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti, rohkeasti ja välittäen.

 

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.