Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Kaarinan Pojissa jokainen saa tuntea olonsa tärkeäksi: ”Seuran tulee olla kuin toinen perhe”

Uno-palkinnot jaettiin tuttuun tapaan viime tammikuussa Helsingin Hartwall Areenalla. Gaalassa palkittiin perinteisesti myös Vuoden Urheiluseura.

Uno-palkinnot jaettiin tuttuun tapaan viime tammikuussa Helsingin Hartwall Areenalla. Gaalassa palkittiin perinteisesti myös Vuoden Urheiluseura.  Palkintoon ehdolla olivat Kaarinan pojat, Espoon Squash Rackets Club, O2-Jyväskylä, Seinäjoen Voimistelijat ja Vaasan uimaseura–Vasa Simsällskap. Päätimme ottaa selvää, mitä heille kuuluu gaalahuuman jälkeen. Uno-palkinnon voitti jalkapalloseura Kaarinan Pojat.

Vauhtia on riittänyt kaarinalaisessa seurassa. Voitto on antanut uutta puhtia niin seuran sisällä kuin lisännyt kiinnostusta seuraa kohtaan. Pelkkää juhlahumua vuosi ei ole ollut, vaan myös kehitystyötä on tehty tasaiseen tahtiin.

”Tällä hetkellä meillä menee oikein hyvin. Kehitämme yhdessä jalkapalloseura Kaarinan Nappuloiden kanssa kaarinalaista jalkapallopolkua ja aivan erityisesti alle 12-vuotiaiden toimintaa. Olemme myös rekrytoimassa toista päätoimista työntekijää seuraan”, sanoo virkaa tekevä toiminnanjohtaja Susanna Luotonen.

Luotosen mukaan yhteisöllisyys ja jokaisesta huolehtiminen on avain toimivaan seuratoimintaan. Luotosen mielestä tärkein sana seuratyössä on kiitos. Se pitäisi muistaa sanoa joka päivä seuratyötä tekevälle.

”Jokaisen, niin harrastajan kuin seuratyötä tekevän täytyy kokea itsensä arvostetuksi. Seuran tulee olla kuin toinen perhe, johon on aina tervetullut.”

Kaikki viisi ehdolla ollutta seuraa vaikuttavat yhteiskunnallisena toimijana alueellaan ja ovat kehittäneet lajiaan eteenpäin. Myös harrastajamäärät ovat kasvaneet tasaisesti ja positiivinen tekeminen näkyy niin seuran urheilijoissa kuin kokonaisvaltaisessa seuratoiminnassa.

Vuoden Urheiluseuran valitsee vuosittain urheiluvaikuttajista koostuva Suuri raati. Viime vuonna raati kiinnitti erityistä huomiota siihen, miten seura on onnistunut vastaamaan toiminnassaan tulevaisuutta koskeviin haasteisiin ja osannut hyödyntää parhaalla mahdollisella tavallaan mahdollisuuksiaan seuratyössä.

 

Vinkki vitoset seuratoiminnan ylläpitoon:

  • Vapaaehtoisista huolehtiminen
    
  • Olosuhteet harrastamiseen
    
  • Yhteishengen ylläpito
    
  • Luotettava hallitus
    
  • Talous
    
  • Laadun ylläpito oikeanlaisten seuratoimijoiden myötä

Susanna Luotonen (Kaarinan Pojat) & Jani Saukko (O2-Jyväskylä)

 

Urheilugaalaa juhlitaan jälleen 17.1.2019.

 

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.