Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Jukka-Pekka Vuori uusi palkintolautakunnan puheenjohtaja

Urheilugaalan palkintolautakunnan uusi puheenjohtaja on Urheilumuseon johtaja Jukka-Pekka Vuori. Vuori seuraa tehtävässä Kalervo Kummolaa.

Urheilugaalan palkintolautakunnan uusi puheenjohtaja on Urheilumuseon johtaja Jukka-Pekka Vuori. Vuori seuraa tehtävässä Kalervo Kummolaa.

-Tämä luottamustehtävä on luonnollisesti minulle erittäin mieluinen ja arvostan paljon, että minua tähän pyydettiin. Olen urheilumies isosti, joten tämä tehtävä täydentää erinomaisesti muuta toimintakenttääni, Vuori toteaa.

-Suhteellisen tuoreena Suomen Urheilumuseon johtajana saan kokea urheilu- ja liikuntakulttuurin merkityksen joka päivä uudelleen. Urheilumuseohan on maamme urheilun puolueeton kotipesä. Samalla työssäni saan päivittäin ymmärtää yhä uudelleen, miten suuri palanen urheilu on koko suomalaista yhteiskuntaa. Joten monessakin mielessä urheilugaalan puheenjohtajuus on minulle iloinen asia, sanoo Vuori ja mainitsee samassa yhteydessä, että Urheilumuseossa tehtiin kesällä kaikkien aikojen kävijäennätykset.

Vuoden 2022 urheilugaala pidetään Hartwall Areenalla 13.1. Valmistelut ovat jo käynnissä ja myös suomalaiset saavat tuttuun tapaan osallistua gaalavalmisteluihin jo alkuvaiheessa äänestämällä muun muassa siltä listalta suosikkejaan, joista valitaan lopullisesti vuoden sykähdyttävin urheiluhetki.

Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja odottaa kovin tammikuun gaalaa.

-Viime vuonna teimme erittäin haastavassa paikassa lähes mahdottomasta mahdollisen, kun pystyimme keskellä pahinta koronapandemiaa kuitenkin organisoimaan juhlan yhdessä Ylen kanssa ja juhlakin oli Ylen studioilla. Nyt palaamme kuitenkin areenan juhlaviin puitteisiin ja saamme jälleen nauttia suurista tunteista ja elää vuoden urheiluhetket yhdessä uudelleen.

-Urheiluvuosihan on ollut poikkeuksellisen hieno jo tähän saakka ja aivan loppuvuoteen asti tapahtuu, joten mikäli ja toivottavasti kun kaikki menee onnellisten tähtien alla, meillä on tammikuussa edessämme ainutlaatuisen hieno juhla, iloitsee pääsihteeri Martinoja.

 

 

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Vuori
Palkintolautakunnan puheenjohtaja
050 598 7064

jukka-pekka.vuori@urheilumuseo.fi

Riia Martinoja
Urheilugaalan pääsihteeri
040 555 1597

riia.martinoja@urheilugaala.fi

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.