Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Yhteistyössä SHT-Tukun ja Selja T:n kanssa rakentamassa tähtiloisteista Urheilugaalaa

Urheilugaalassa nähtävä upea loisto ja tunnelma rakentuu yhdessä monen yhteistyökumppanin kanssa. Jotta näin mittava gaala saadaan rakennettua, tarvitaan eri alojen ammattilaisia.

Tänä vuonna mukaan saadaan SHT-Tukku ja tarkemmin Selja T. -tukkuliike. Tällä yhteistyöllä rakennetaan Urheilugaalan kukkaloisto ja somistus luomaan juhlavaa tunnelmaa.

Yhteistyössä tärkeinä esiin nousevat myös jaetut arvot. Yhdessä kumppaneiden kanssa nostamme urheilun ja liikunnan arvostusta ja merkitystä yhteiskunnassa. Urheilu liikuttaa meitä kaikkia ja luo hyvinvointia niin arjessa kuin työelämässä jaksamiseen. 

”Olemme mukana Urheilugaalassa, koska urheilu liikuttaa myös meitä. Kotimaisena yrityksenä ja alueellisesti tärkeänä työnantajana tiedämme, kuinka tärkeä osa liikunta on kaikkien meidän elämää. Huippu-urheilun tapahtumat ja palkinnot yhdistävät koko kansaa, mutta arkiliikunta on se, joka tuo hyvinvointia jokaisen elämään. Haluamme olla Urheilugaalan mukana tukemassa niin Suomea maailmankartalle vieviä ammattiurheilijoita kuin seuratyötä suurella sydämellä tekeviä vapaaehtoisia, kertoo SHT-Tukun toimitusjohtaja Pekka Kivimaa.

SHT-Tukku Oy:n pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Punkalaitumella. SHT-Tukku työllistää yhteensä noin 110 henkilöä Punkalaitumella ja aluetukuissa. SHT:n toiminta jakautuu kahteen osaan: omaan puusepänteollisuuteen sekä erikoistuotteiden maahantuontiin. Tuotteita myyvät mm. hautaustoimistot, kukkakaupat, sisustus- ja lahjatavaraliikkeet sekä erikoisliikkeet.

Unohtumattomia tähtihetkiä 11. tammikuuta!

Urheilugaala 2024

Helsingin jäähalli

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.