Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Kultajousi ja Urheilugaala huipentamassa urheiluvuotta

Urheilugaala ja Kultajousi ovat solmineet monivuotisen yhteistyön, jossa Kultajousesta tulee Urheilugaalan yhteistyökumppani.

Kultajousi haluaa vahvistaa tällä yhteistyöllä jo vankkaa urheilun tukemistaan ja olla mukana juhlistamassa urheilijoita, esikuvia ja idoleita. Kultajousi on kautta aikojen tukenut urheilua, ja Urheilugaala sitoo yhteen, sekä huipentaa koko urheiluvuoden.

Kultajousi haluaa olla mukana liikuttamassa ja liikkumassa. Roolimallien merkitys varsinkin nuorien liikuttamisessa on suuri. Urheiluidolit tuovat monelle meistä voimaa harrastaa vaikeissakin olosuhteissa ja synnyttävät unelmia, joita Kultajousi on ollut tukemassa useissa eri urheilulajeissa, tukien kaikissa ikäluokissa niin yksilöitä kuin yhteisöjä. Urheilugaalan kanavissa tuodaankin esiin Kultajousen konkreettista roolia urheilun monipuolisena kumppanina.

 

Urheilugaalassa nähdään tuttuun tapaan upeaa pukuloistoa ja tänä vuonna Kultajousi mahdollistaa gaalavieraille oman ikimuistoisen hetken ikuistamisen punaiselta matolta. Kuvauspisteellä tuodaan esiin jokaisen vieraan oma tyyli ja loisto, ja annetaan mahdollisuus jakaa oma juhlahetki sosiaaliseen mediaan.

 

Koru muistetaan usein ikimuistoisesta hetkestä elämässä. Kultajousi ja Urheilugaala luovat yhdessä näitä muistoja. Jokaisella urheilijalla on oma ainutlaatuinen tarina, persoona ja elämän tärkeät hetket, joita Kultajousi haluaa tuoda esiin. Urheilugaala on monen urheilijan ja urheilun taustahenkilön vuoden uurastuksen juhlahetki, jolloin pääsemme yhdeksi illaksi irrottautumaan arjesta, sekä juhlistamaan yhdessä yhteistä intohimoamme, urheilua.

 

Urheilugaalan ja Kultajousen kanavissa tullaan tänä vuonna näkemään Urheilugaalan virallinen puku- ja tyyliäänestys. Gaalan seuraajat pääsevät äänestämään urheilijavieraiden joukosta persoonallisimman ja tyylikkäimmän asukokonaisuuden. Äänestäjien kesken tullaan myös arpomaan lahjakortti, jolla pääsee luomaan omaa arki- ja juhlatyyliä Kultajousen asusteilla ja koruilla.

 

“Todella upeaa saada Kultajousi mukaan Urheilugaalan kumppaniperheeseen ja samalla jakamaan kanssamme urheilijoiden tarinoita. Yhdessä luomme ikimuistoisia hetkiä ja varmistamme urheilulle sen ansaitseman arvostuksen”, iloitsee Urheilugaalan pääsihteeri, Riia Martinoja.

 

 

Yhteistyö laajenee tuleville vuosille, ja Kultajousi nähdään jatkossa Urheilugaalan pääkumppanina. Yhteistyön tulevaisuuden suunnitelmat sisältävät Kultajouselle räätälöidyn palkintokategorian Urheilugaalassa, sekä monipuolisia sisällöllisiä aktivointeja.

 

Kultajousi on Suomessa toimiva kultasepänalan perheyritys. Yrityksellä on perinteikästä toimintaa Suomessa jo yli 50 vuoden ajalta. Kultajousi on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä vähittäiskauppaketju, jolla on yhteensä 70 myymälää kautta Suomen ja verkkokauppa.

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.