Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Jukka-Pekka Vuori jatkaa palkintolautakunnan puheenjohtajana

Urheilugaalan palkintolautakunnan puheenjohtajana jatkaa Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahdon johtaja Jukka-Pekka Vuori. Hän on toiminut palkintolautakunnan puheenjohtajana myös kaudella 2021–2024.

Vuorella on 15 vuoden kokemus urheilun luottamustehtävistä. Hän on toiminut muun muassa Hiihtoliiton ja Lahden MM-kisojen 2017 puheenjohtajana. Vuori toimii tälläkin hetkellä hallitustehtävissä useiden lajiliittojen kaupallisissa yhtiöissä.

 

”Kiitän nöyrästi Urheilugaalan hallitusta luottamuksesta jatkaa palkintolautakunnan puheenjohtajana myös kaudet 2025 ja 2026. Palkintolautakunnassa on edustettuna kattava ryhmä suomalaisen urheilu- ja liikuntakulttuurin asiantuntemusta. On ilo jatkaa työtä huippuryhmän kanssa”, kiittelee Vuori.

 

Urheilugaalassa palkitaan vuosittain laajasti urheilun ja liikunnan saralla menestyneitä toimijoita, urheilijoita ja hankkeita. Palkitsemisjärjestelmä jakautuu kolmeen luokkaan: äänestettävät yhteiskunnalliset luokat, arvostusta antavat kunnialuokat ja urheilusuorituksia peilaavat luokat. Urheilugaalan palkintolautakunta valitsee Urheilugaalan varsinaisten palkintoluokkien ehdokkaat, sekä erikoispalkintoluokkien palkittavat.

 

”Urheilugaala on noussut Euroopan merkittävimpien urheilugaalojen joukkoon ja on yksi vuoden huippuhetki monelle. Urheilun respect-kulttuurin, sekä urheilun arvostuksen eteen tarvitaan määrätietoista työtä. Urheilugaalan palkintokategorioissa pyritään löytämään kattava ja läpileikkaava otos tahoja, jotka ovat omalta osaltaan vaikuttaneet meille kaikille tärkeisiin asioihin. Jokainen vuosi vain yksi voi voittaa, mutta jokainen listoille päässyt on jo voittaja”, muistuttaa Vuori.

 

Tammikuussa päästään juhlimaan jälleen ikimuistoisia hetkiä

 

Urheiluvuosi etenee kovaa vauhtia ja jo puoleen vuoteen on mahtunut upeita onnistumisia ja sykähdyttäviä urheiluhetkiä. Ympäri vuoden käydään myös tiivistä keskustelua seuraavasta Vuoden urheilijasta kuin myös Sykähdyttävimmästä urheiluhetkestä. Monet urheilijat ja arvokisat odottavat vielä urheilun janoista kansaa. Tammikuussa pääsemme kuitenkin jälleen juhlimaan yhdessä upeaa urheilua, urheilijoita ja urheiluhetkiä.

 

”Odotamme innolla, mitä urheiluvuoteen vielä mahtuukaan. Monet odottavat varmasti jo malttamattomina mitä olympialaiset ja paralympialaiset tuovat tullessaan. Tämä varmasti myös kiihdyttää keskustelua Urheilugaalassa palkittavista. Jäämmekin mielenkiinnolla seuraamaan urheilun tapahtumia. Voin kuitenkin luvata, että tammikuussa on jälleen luvassa ikimuistoisia hetkiä, joita pääsemme jakamaan yhdessä Urheilugaalassa”, vinkkaa Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

 

Suomalainen urheiluyhteisö juhlistaa tammikuussa 2025 kahdeksattatoista Urheilugaalaa.

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.