Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Taaleri Varainhoito aloittaa yhteistyön Urheilugaalan kanssa

Taaleri Varainhoito ja Urheilugaala aloittavat yhteistyön, jossa Taaleri Varainhoidosta tulee yksi Urheilugaalan pääyhteistyökumppaneista.

Taaleri Varainhoito ja Urheilugaala aloittavat yhteistyön, jossa Taaleri Varainhoidosta tulee yksi Urheilugaalan pääyhteistyökumppaneista. Taaleri Varainhoito ja Urheilugaala ovat vastuullisia toimijoita, ja yhteistyössä korostuu vastuullisen impakti-sijoittamisen merkitys.

Yhteistyö tulee näkymään Urheilugaalan ja Taalerin kanavissa monipuolisilla sisällöillä, sekä myös itse tammikuun Urheilugaalassa 14.1.2021.

”Taalerin aito urheiluhenki, vastuullisuus ja tuki suomalaiselle urheilulle ovat vahvan yhteistyömme lähtökohtana. Olemme innoissamme, että saamme Taalerin mukaan Urheilugaalan kumppaniperheeseen”, kommentoi uutta yhteistyötä Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

”Taaleri Varainhoito on keväällä valittu Olympiarahaston varainhoitajaksi. Yhteistyö Urheilugaalan kanssa on tälle luonnollinen jatko. Yhteiset tavoitteet ja yhteinen arvopohja luovat hyvät edellytykset menestyksekkäälle yhteistyölle. Olemme innolla mukana tukemassa suomalaista urheilua ja laittamassa Olympiarahaston kasvamaan sijoittamalla rahat tuottavasti”, sanoo Taaleri Varainhoidon toimitusjohtaja Perttu Purhonen.

Urheilugaalan yksi pääteemoista on tänä vuonna Olympiarahasto, jolla kerätään varoja suomalaiselle urheilulle. Taaleri Varainhoito on Olympiarahaston varainhoitaja, joten yhteistyöllä on vahva ja konkreettinen pohja suomalaisen urheilun arvostuksen nostamisessa ja rahoituksen tukemisessa.

 

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Vakuutus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerilla oli kesäkuun 2020 lopussa hallinnoitavia varoja 7,1 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 700. Taaleri Oyj:llä on noin 5 200 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa. www.taalerivarainhoito.com

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.