Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla

Legal Gaming Urheilugaalan yhteistyökumppaniksi

Urheilugaala ja asianajotoimisto Legal Gaming ovat sopineet kumppanuusyhteistyöstä.

Legal Gaming on esports- ja iGaming -markkinoihin erikoistunut asianajotoimisto. Urheilugaala-yhteistyö vahvistaa Legal Gamingin roolia ja tunnettuutta muuttuvan rahapelimarkkinan muutoksen asiantuntijana.

Yhteistyö tulee näkymään Urheilugaala-tapahtumassa sekä Urheilugaalan kanavissa.

Rahapelimarkkinan lähivuosien muutokset tulevat vaikuttamaan paljon Suomen sponsorointikenttään sekä urheilutoimijoihin. Urheilugaala haluaakin yhdessä Legal Gamingin kanssa tuoda avoimuutta, asiantuntijuutta ja vastuullisia ratkaisumalleja suomalaiseen urheilukenttään muuttuvassa tilanteessa. Suomalainen urheilumenestys tarvitsee jatkossakin taloudellista tukea sekä valtiolta että yrityssektorilta.

"On hienoa olla mukana Urheilugaalassa tukemassa suomalaista urheilua ja kunnioittamassa vuoden hienoimpia urheilusuorituksia. Haluamme, että suomalaista urheilua tuetaan jatkossakin niin, että suomalaiset urheilijat voivat harjoitella täysipainoisesti ja heillä on käytössään laaja sponsoriverkosto. Tavoitteenamme on myös lähentää erityisesti urheilu- ja pelimaailman toimijoita tarjoamalla alan asiantuntemustamme ja huomioimalla samalla rahapelimarkkinan tulevaisuuden muutokset”, kommentoi yhteistyötä asianajotoimisto Legal Gaming Oy asianajaja ja perustajaosakas Minna Ripatti.

”Legal Gamingin erityisasiantuntijuus on tärkeää suomalaiselle urheilulle jatkossa. Olemmekin iloisia, että saamme Legal Gamingin osaksi Urheilugaalan verkostoa ja kumppaniperhettä”, kommentoi yhteistyötä Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.