Illalliskutsu
Ilmoittaudu gaalaillalliselle, sekä kerro mahdolliset allergiatietosi.
Ilmoittaudu gaalaillalliselle, sekä kerro mahdolliset allergiatietosi.
Urheilugaala 2026 menu
Pinsa burrata-juustolla, grillatulla nektariinilla & paahdetuilla pinjansiemenillä
Pehmeä ja ilmava pinsa romana toimii alkuruoan pohjana, mikä viimeistellään punaisella pestolla ennen paistamista. Sen päälle asetellaan samettista burrataa, nopeasti grillattuja makeita nektariineja, tuoretta rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Prässättyä naudanetuselkää & Marsalakastiketta
Rapeaa perunakakkua & Caponata
Tämä ruoka on saanut inspiraationsa Sisilian lämpimistä illoista ja pohjoisen vuoristokylistä. Naudan etuselkä haudutetaan hitaasti aromikkaaksi ja mureaksi - aivan kuten italialaiset "nonna´t" ovat tehneet sukupolvien ajan.
Marsalaviinistä syntyy syvä, täyteläinen kastike, joka kietoo lihaan hienostuneen makeuden. Rapea perunakakku ja värikäs caponata tuovat annokseen vastapainoa ja harmoniaa - kuin aurinko ja varjo Italian maisemassa.
Pistaasi-tiramisu "alla Torino"
Perinteinen tiramisu saa uuden vivahteen: pistaasikreemillä maustettu mascarbonevaahto, espressolla kostutetut savoiardikeksit ja rapeutta annokseen tuo rouhittu pistaasi.
Kahvi / tee
Pinsa Vegan
Pinsa kreikkalaistyyppisellä vegaanijuustolla, grillatuilla nektariineilla & paahdetuilla pinjansiemenilä
Herkkutattilasagne & viikunalla maustettua vihersalaattia
Syvän umaminen herkkutatti–linssiragu saa seurakseen samettisen vegaanisen “béchamelin” ja raikkaan vihersalaatin viikunoilla.
Pistaasi-tiramisu "alla Torino"
Pistaasilla maustettu vegaanivaahto, espressolla kostutettuja keksejä ja rouhittua pistaasipähkinää
Kahvi / tee
Kutsuvieraspalvelut
Suomen Urheilugaala
+358 407787254
kutsuvieraat@urheilugaala.fi