Osuuspankki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Helsinki
Kultajousi
Lippu.fi
Tagomo
Clear Channel
Picnic
Legal Gaming
Niemi
Creative Technology
Stopteltat
Red events
SHT-Tukku - Selja T.
Sponsor Insight
Sinebrychoff
Urheilutoimittajain liitto
Tahto
Kuntaliitto
Suomen Aktiivisin Työpaikka
Tesla
Firstbeat, Oura, Polar ja Suunto - Urheilugaala UG2021 - Urheiluinnovaatio voittaja

Voittaja

Urheilugaala UG2021 - Urheiluinnovaatio

Firstbeat, Oura, Polar ja Suunto

Suomi tunnetaan korkeatasoisesta teknologiastaan. Korona-aika on entisestään korostanut erilaisen mittaamisen merkitystä. Urheilugaala myöntää erikoispalkinnon neljälle innovatiiviselle suomalaisyritykselle.

Suunto on kulkenut pitkän polun modernin kompassin kehityksestä 1930-luvulta nykypäivän kansainvälisesti tunnustetuksi urheilukellovalmistajaksi. Vantaalta maailmalle lähtevät tuotteet auttavat sukeltajia ja seikkailijoita löytämään reittinsä, ja mahdollistavat kilpailemisen toisia vastaan sosiaalisten treenisovellusten avulla.

Kempeleläisen Polar Electron sykemittarit ovat olleet vuosikymmeniä langattoman sykkeenmittauksen kansainvälinen standardi. Yritys on keskittynyt ihmisen suorituskyvyn mittaamiseen ja analysointiin, mikä on helpottanut kuntoilijoiden ja huippu-urheilijoiden harjoittelua sekä tuottanut tärkeää tutkimustietoa.

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tutkimuksen yksi kansainvälisistä läpimurroista kiteytyy Firstbeat Technologiesin tuotteistamassa sykevälivaihteluanalyysissä. Firstbeatin analytiikkaa hyödynnetään kuluttajatuotteissa ympäri maailman. Stressin hallinta ja palautumisen optimointi ovat keskeinen osa huippu-urheilua mutta myös työntekijöiden hyvinvointia.

Oura Healthin hyvinvointisormukset ovat tehneet läpimurron viimeisten vuosien aikana. Innovatiivinen tapa mitata kehon toimintaa on saanut tunnustusta laajalti. Sopimus koripalloliiga NBA:n kanssa kesken koronakriisin osoitti suomalaisen teknologiaosaamisen kulkevan maailman kärjessä.

Unohtumattomia tähtihetkiä tammikuussa!

Urheilugaala

Tutustu Ehdokkaisiin

Kuka pokkaa arvostetun Uno-pokaalin Urheilugaalan humussa tänä vuonna? Tutustu ehdokkaisiin ja heidän saavutuksiinsa!

Äänestä Sykähdyttävin Urheiluhetki

Mikä sinua on sykähdyttänyt urheilussa tänä vuonna? Vaikuta Urheilugaalan palkittaviin äänestämällä Sykähdyttävintä Urheiluhetkeä!

Tapahtumaa järjestämässä

Pääyhteistyökumppanit

Helsinki
Ilta-Sanomat
Veikkaus
Osuuspankki
Kultajousi

Oikeudenhaltijat

Yle
Olympiakomitea
Suomen Paralympiakomitea
Veikkaus

Liity ykkösketjuun!

Tilaa Urheilugaalan uutiskirje ja kuule urheilun ja liikunnan sykähdyttävimmät tarinat.